OVER PRC

Welkom! Mijn naam is Mandy Peters Rit, rasechte Brabander en oprichtster van Peters Rit Creations. In het dagelijks leven ben ik support/administratief medewerkster en mijn passie is muziek maken.

Enkele jaren geleden wilde ik naast fotografie mijn creativiteit meer kunnen uiten en kwam onverwachts in aanraking met plotten. Vanuit daar is de interesse ontstaan voor het bedrukken van textiel en dit groeide verder naar het bedrukken en personaliseren van overige artikelen. Ik ging hier mee aan de slag en kreeg steeds meer vraag binnen familie kring om T-shirts te bedrukken, voornamelijk voor kinderen. Daar kwamen later de gepersonaliseerde kraamcadeaus bij. Zodoende kwamen er steeds meer bestellingen bij en in november 2018 heb ik mij ingeschreven als bedrijf. PRC werd een feit!  

Sindsdien werken we bij PRC er hard aan om professionaliteit en kwaliteit uit te stralen, maar wel op een informele manier. Er is veel bespreekbaar om zo tot de beste oplossing te komen voor de klant. Voor ons is het belangrijkste dat elke klant tevreden is, want we zien ze graag bij ons terug komen. We werken met veel plezier aan de bestellingen en binnen het bedrijf is goede communicatie en een gezonde dosis humor (met de nodige woordspelingen) belangrijk. 

"Designed to impress"

 


Peters Rit Creations is aangesloten bij WebwinkelKeur.
Sinds 05-11-2020 is Peters Rit Creations door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Peters Rit Creations voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Peters Rit Creations onderstreept.
Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.
Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Peters Rit Creations te kopen.

© 2018 - 2022 Peters Rit Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel