NIEUWS

 

PETERS RIT CREATIONS AANGESLOTEN BIJ WEBWINKELKEUR

Peters Rit Creations is aangesloten bij WebwinkelKeur.
Sinds 05-11-2020 is Peters Rit Creations door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Peters Rit Creations voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Peters Rit Creations onderstreept.
Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.
Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Peters Rit Creations te kopen.

 

PRC BESTAAT 2 JAAR!

Hiep hiep hoera! Peters Rit Creations viert een feestje en TRAKTEERT op korting en prijzen! Vandaag bestaat het bedrijf namelijk 2 jaar. De hele maand november kun je met de kortingscode 'PRC2JAAR' 15% korting krijgen bij een bestelling via de website. Daarnaast houden we elke week een leuke win actie. Houd de website en Facebookpagina in de gaten!
PRC2jaar korting 15%

 

BABY AFDELING VOORZIEN VAN NIEUWE ARTIKELEN

We zijn druk bezig geweest om de baby afdeling te voorzien van nieuwe artikelen.
Er zijn baby mutsjes en rompertjes toegevoegd aan de pagina met nieuwe ontwerpen.
Neem gauw een kijkje!

 

PRC BESTAAT 1 JAAR

Hiep hiep hoera! Peters Rit Creations viert een feestje en TRAKTEERT op korting en prijzen! Vandaag bestaat het bedrijf namelijk 1 jaar. De hele maand november kun je met de kortingscode 'PRC1JAAR' 10% korting krijgen bij een bestelling via de website. Daarnaast houden we elke week een leuke win actie. Houd de website en Facebookpagina in de gaten!

 

Promo website

 

Slingers, confetti, alles! Het is namelijk tijd voor een feestje! ????

Wij van Peters Rit Creations hebben de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt en we kunnen jullie nu met trots vertellen dat onze website eindelijk klaar is voor lancering! ????????

Om dit met jullie te vieren, houden wij een fantastische actie.
Kies de artikelen, doe ze in je winkelmandje, vul tijdens het afrekenen de kortingscode in en ontvang 15% korting op je gehele bestelling. Gebruik hiervoor de volgende code:
PRC-PROMO-SITE

De code is te gebruiken tussen 01-08-2019 t/m 31-08-2019 en is geldig voor alle artikelen! Dit geldt voor elke bestelling dus profiteer snel! ????

PS: Like en deel dit bericht en maak kans op een leuk extraatje bij jouw bestelling. ????????

 

© 2018 - 2022 Peters Rit Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel