RETOURNEREN


Retour en retourvoorwaarden

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. In dat geval heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je opnieuw 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retourneren naar ons komt voor jouw rekening. 

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht moet het product voor zover mogelijk in de originele staat en verpakking retour gestuurd worden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe werkt het retourneren?

  • het artikel dient niet gebruikt, ongedragen, ongewassen, onbeschadigd, geurvrij en rookvrij te zijn;
  • het artikel kan niet worden geruild of geretourneerd wanneer de was- of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd;
  • meld binnen 14 dagen een retour aan door een mailtje te sturen naar info@petersritcreations.nl, o.v.v. het bestelnummer. Het herroepingsformulier kun je hier downloaden, maar ontvang je ook per e-mail . Vul deze in en voeg het bij de retourzending;
  • zorg vervolgens, ook weer binnen 14 dagen, dat wij de retourzending binnen hebben, doe de pakbon in de doos. Zorg ervoor dat de retour goed verpakt is, mocht het product beschadigd bij ons binnenkomen, dan kan het zo zijn dat de kosten hiervan op jouw orderbedrag in mindering gebracht worden;
  • bij een geaccepteerde retourzending wordt het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetaald.

Het retouradres is:

Peters Rit Creations
De Hosteij 20
5836 EB Sambeek

Garantie

Wij doen ons best om jouw pakketje in de best mogelijke conditie te leveren. Toch komt het helaas wel eens voor dat er een bestelling tijdens het transport kapot gaat of dat je om een andere reden aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om een gebrek binnen twee maanden na contstatering te melden bij ons. Mocht het blijken dat dit gebrek onder de garantie valt, dan gaan wij er voor zorgen dat je kosteloos een nieuw product ontvangt.

Ruilen

Wil je jouw bestelling ruilen? Dat kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum en hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@petersritcreations.nl. De kosten voor het retourzenden van het product is voor jou zelf. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen.

Je bestelling wordt verzonden zodra het te ruilen artikel door ons is ontvangen.

Uitzondering maatwerk

Betreft jouw bestelling zogenaamd maatwerk, gepersonaliseerde artikelen bijvoorbeeld? Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.

© 2018 - 2021 Peters Rit Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel